Trekkingfiets huren

Met of zonder bepakking is deze fiets echt een genot om te gebruiken. De lichtgewicht fietsen met 21 versnellingen, geïntegreerde achterdrager, spatborden van topkwaliteit, betrouwbare dynamo en een slot maken je tocht compleet. De fiets biedt een soepel en comfortabel rijgedrag en de speciaal naar achter gebogen sturen zorgen voor een ‘precies goede’ zitpositie. De trekkingsfiets is je ideale sportieve gezelschap tijdens lange tochten. Het makkelijke gebruik maakt de trekkingsfiets tot een echte kilometervreter. Deze fiets is geschikt voor een dagje weg of misschien wel een paar weken.

Bij een trekkingsfiets horen natuurlijk ook tassen. Wij bieden op onze site Ortliebtassen aan voor de bagagedrager. Op aanvraag bieden wij ook andere fietsen en stuur- en voorwieltassen aan. Hiervoor zijn we een samenwerkingsverband aangegaan met Actief Twente. Indien u liever een andere fiets wilt kunt een keuze maken uit Alle fietsen.

Wilt u een andere fiets of wilt u extra stuur- en/of voorwieltassen dan kun u contacten met ons door met ons te bellen, tel. 0541-293407.